Probušena guma na automobilu urednika TV N1

Ostavite komentar


  1. Ovo oštećenje nije od oštrog predmeta već od penjanja na ivičnjak sa nedovoljno naduvanom gumom. Vide se i tragovi traganja gume.
    .

  2. Sa pretnji i govora mržnje prešlo se na nasilje.Trenutno prema stvarima ali nije daleko ni prema ljudima („Telekom“ i Marinika Tepić).

  3. Na portalu n1,44 komentara o probusenoj gumi. O godisnjici teroristickog akta u Gorazdevcu,tek nekoliko. Tuzno i jadno

  4. Treba policija da izlazi na uvidjaje ali bas zbog gume bas me cudi ..Kada su meni sipali vodu na patos , a tadasma bas prebacila auto ispred kucice policajca kod SIV 2 , mislim tamo ima kamera , voda , pliva patos u vodi kod soferskog mesta niko nije izlazio da uvidi sta se zbilo, a da ne pricam i pre toga sta se sve radilo na mom autu i sta se sve ostavljalo od karata od pika do trefa do ko zna cega , najmanje sam tridese puta nasla otvoren auto samo sa prislonjenim vratima , cak su me i komsije obavesatvale o tome jer ga nisam vozila cesto , samo su me u policiji pitali pitali imam li neprijatelja , rekla sam moj jedini neprijatelj je ta i ta i mozda iz njene porodice neko ili koga ona podgovori da uradi nesto kao sto je inace radila jer je prefrigana , ali od uvidjaja nema govora a bilo im je ispred nosa a kamere nigde jer tada nisu imali kamere , bila sam tada ubedjena da ih imaju ugradjene pa sam bas zbog toga tu parkirala .

  5. vozim auto vise od 50 godina i imao sam ovakav slucaj. nema to veze s ostrim premetom, pa ivice reza nisu ostre, ocigledno se radi o udarcu u neki ivicnjak uki neku prepreku

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.