Proceduralni problem, politika ili plagijat – zašto je zaustavljen izbor direktora niške Kardiohirurgije dr Dragana Milića za redovnog profesora Medicinskog fakulteta?

Ostavite komentar


  1. Prvo :radovi, nastavnika sa klinickih predmeta nisu naucni radovi nego sustinski klinicka iskustva I rezultati uspesnosti lecenja.
    Srpski arhiv, 2004 god nije imao impakt faktor, te radovi objavljeni u njemu su samo bili prost broj jedne katrgorije radova, tako reci ne bitni
    Ovaj slucaj je tipican primer, ima ga I na Med. Fak. u Beogradu, gde nastavnici umesto da napreduju gube zvanje I posao I to ne zbog politika vec iz raznih niskih pobuda. Ovaj slucaj Vam je interesantan zbog politike. Vrlo zanimljiva tema pa, se pozabavite njome,

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. i 13. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.