Produžen pritvor maloletnici u Novom Sadu koja je na Tik Toku objavila uznemirujući sadržaj, aludirajući na masovno ubistvo u „Ribnikaru“

Ostavite komentar


  1. zasto joj je produzen pritvor , zasto, koja je svrha toga, dete je pronadjeno saslusano, u pretresu je nadjeno to sto je nadjeno oduzeto, i sto sada cami u celiji, zasto nije pustena na slobodu pa kada bude sudjenje da onda dodje, ovako koja je svrha tog produzenja koja, samo ce se stvoriti srdzba bes prema drustvu i napravicete od nje ogorcenu osobu, koja zbog ovakvog odnosa, ko zna kada bude i ako bude osudjena n pa pustena na slobodu moze nesto gore da napravi ali sada sa stvarnim posledicama, stoga pustiti je na slobodu, do sudjenja….

  2. Devojcica od 14 godina u pritvoru 60 dana ?!? Zbog cega ? Objave na tik – toku ?! Metaka ?! U Posebnom odeljenju za RATNE ZLOCINE Viseg suda u Beogradu svi optuzeni se brane sa slobode, tj. ne postoji pritvorenik (!) a ovde drze dete u pritvoru …..

  3. Teroristi na slobodu, a devojčica u pritvor.Jeste kriva, sve se zna, i zašto je produžen pritvor.Srbija zemlja apsurda.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.