Radnici Čistoće svakodnevno sakupljaju lišće sa ulica koje se nalaze u Programu održavanja javne higijene. Od početka sedmice su očistili lišće iz ulica Miloša Bajića, Dušana Vasiljeva, Šumadijske, Žarka Vasiljevića, Đorđa Jovanovića, Episkopa Visariona, Stevana Milovanovića, potom su sakupili lišće sa Bulevara Cara Lazara, Bulevara oslobođenja i Jevrejske ulice, a juče su lišće skupljali u Radničkoj, Maksima Gorkog, Lovćenskoj, Sutjeskoj, Stražilovskoj, Stevana Musića, Vladike Platona, Sonje Marinković i Jovana Boškovića.


– Zbog toga što i u dvorištima kuća još uvek ima dosta lišća, sugrađani su apelovali da produžimo trajanje Programa odnošenja baštenskog otpada, tako da se on neće završiti sutra, kao što je ranije bilo planirano, nego će trajati do 27. novembra, a ukoliko bude bilo potrebno, baštenski otpad ćemo sakupljati i duže – izjavila je Milica Vlaisavljević iz JKP Čistoća.

Baštenski otpad će biti skupljan iduće sedmice sa područja Telepa, Klise, Kovilja, Futoga, starog dela Veternika, Begeča, Petrovaradina, Salajke i Podbare.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari