Profesor Jovančićević: Nemoguće je da rudnik litijuma ne zatruje vodu u dolini Jadra

Ostavite komentar


  1. Zna Vučić sve o jadaritu, boru, litijumu, HCL-u, i mnogim drugim jadima koji su štetni po zdravlje živog sveta. Sam mora dati odgovor – koja ga to sila tera da čini nešto što gradkani ne žele?

  2. Bravo, za profesora, nadam se da ce i ostali strucan i posten svet da se oglasi sa istinama o opstem trovanju, zemlje, drzave i naroda

  3. Okreće narod protiv naučnika po staroj oprobanoj formuli loših đaka i bubalica koji mrze istinski umne ljude.

  4. Dao je kinezima bor za kredit koji je uzeo a nema odakle da vrati,pošto nemamo ni privredu ni industriju.sad daje jadar za neki drugi dug koji samo on zna.čovek privatizovao državu gde narad kao u kamenom dobu nema nikakva prava sem da bude poslušnik.

  5. Ovaj čovek je ili totalno izlapio, ili umišljeno radi na propsti srpskog naroda. Ko njemu daje pravo da on objašnjava narodu, nešto o čemu nema pojma. Njegovi postupci se teško mogu objasniti normalnim činjenicama, on se totalno pogubio.

  6. Boze dokle je Vucic spreman da ide .samo da nas inisti.Sta me briga gde ce on da spava,samo za slikanje.Ne bojim se da ti je lose

  7. Postoji zdrava logika.
    Busis rupu precnika 20m,ides u dubini 600m.
    Time spajas vise nivoa vode racunajuci zadju slanu i stetnu.
    To je samo deo o iskopavanju jadarita.
    A sledi prerada istog.
    Da samo zdrava logika nista vise…

  8. Ово постаје веома сумњиво,јер не може нико да ме убеди да Вучић не зна,и да му нису рекли да ће копање Литијума,нанети огромну штету природи и људима.Ја мислим да он свесно и намерно хоће да уништи,онолики број људи колико је било планирано,јер то је његова изјава од пре неку годину,само не рече колико је спреман људи да жртвује.Он дефинитивно намерно хоће да уништи Србију.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.