Profesori posetili studenta Dimitrija Radovanovića koji kaznu kućnog pritvora izdržava u domu Patris Lumumba

Ostavite komentar


  1. Taj decko je treba da bude u svojoj sobi i sprema ispite,a ne da glumi huligana na ulicama Beograda.

  2. Šaljem ti ovako punu podršku da izdržiš taj pritvor koji su ti smestili tužioci, vrsni pravnici, u napadu na beogradsku studentariju, zaboravljajući, zajedno sa njihovim nalogodavcem, na slobodarsku i časnu istoriju Beogradskog univerziteta.

  3. @Jovan
    A vi ste svojim očima videli Dimitrija kako glumi huligana?! Pri tom vam ne smeta činjenica da vam na mestu šefa države sedi osvedočeni bivši huligan sa beogradskih stadiona. Nije li taj isti bivši huligan (meni se ne čini da je bivši) javno priznao negde na Pinku da se nije libio makljaže sa protivničkim navijačima pa ni sa policijom, zbog čega je više puta privodjen u policijske stanice. Ali izmedju opravdanog učešća Dimitrija Radovanovića u protestima protiv KRADJE izborne volje gradjana, i makljaže jednog besprizornog tipa sa policijom stoje hiljade svetlosnih godina.

  4. Svaka čast profesorima i svima koji su posetili ovo mladića!Velika sramota za tužioca i sudiju koji su odredili pritvor za njega! Studenti nisu nosili maske i kapuljače i nisu razbijali ništa!Te huligane koji su razbijali zamaskirani isti tužioc i sudija nema potrebe da traže jer dobro znaju ko su ali neće da ih procesuiraju!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.