Programi u školama i na Štrandu 1

Pretposlednju, devetu nedelju manifestacije „Novosadsko BIG dečije leto“ obeležiće kreativno-edukativne radionice u Osnovnoj školi „Miroslav Mika Antić“, radionice na ruskom i na nemačkom u školama stranih jezika i bogat program na Štrandu od petka do nedelje.

Deca – učesnici ove nedelje u centru za obrazovanje „Kefalo“ moći će da savladaju računanje, rešavaju logičke zagonetke, upoznaju sudoku i origami i da naprave svoj abakus, svakog radnog dana od 11 do 13 časova.

Ljubitelje stranih jezika očekuju kreativne i jezičke radionice na ruskom i na nemačkom u školi nemačkog jezika „Aktuell“ i u centru stranih jezika „Academy“. Već juče su mali sportisti i avanturisti mogli da uživaju u Adrenalin parku „Zemlja čuda“, dok su ljubitelji muzike imali nastavak radionica u centru za muzičko obrazovanje „Muzika“ gde su se upoznati sa klavirom, klavijaturom, bubnjevima, dairama, trianglom i saznavali kako od buke može nastati muzika.

I ovog vikenda, sve posetioce kupališta Štrand, na špicu kupališta obradovaće bogat program od petka do nedelje, od 18 do 20 časova. Ovog vikenda sa decom će biti članovi kluba „Zumba Kids“ i glumci iz pozorišta „Lane“ koji će odigrati dečiju predstavu „Naopaka bajka“.

Spisak radionica, satnica, način prijave učešća, informacije o uzrastu kojem je namenjen određeni program, dostupni su na sajtu www.novosadskodecijeleto.info ili na zvaničnoj fejsbuk stranici DKCNS Dečijeg kulturnog centra. Svi programi Novosadskog BIG dečijeg leta 6 su besplatni za sve učesnike, uz obaveznu prijavu. Novosadsko BIG Dečije leto 6 organizuje Dečiji kulturni centar „Deci na dar“ iz Novog Sada, uz podršku Grada Novog Sada i tržnog centra „BIG“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari