Opštinski Odbor G 17 plus u Pirotu saopštio je da je na sednici od 11. marta, kojoj je prisustvovao i potpredsednik Regionalnog odbora URS-a i član Izvršnog odbora G17 plus Milan Đokić, zaključio da odluke donete na prethodnoj sednici Odbora G17 plus nisu u skladu sa pravilnicima o radu i stavljaju se van snage.


– G17 plus u Pirotu nastaviće pod rukovodstvom Dragane Petrović da radi na poboljšanju kvaliteta života kao što smo činili u proteklom periodu u korist svih građana opštine Pirot, piše u saopštenju koje je potpisao član IO G17 plus Branislav Kostić.

Zanimljivo je da su mediji pre šest dana dobili saopštenje u kome je pisalo da je OO G17 plus u Pirotu sa mesta predsednika razrešio Draganu Petrović i imenovao Branislava Kostića, diplomiranog građevinskog inženjera i zamenika predsednika opštine Pirot. U tom saopštenju je pisalo i „da je na ovakav potez Odbor bio primoran zbog nezadovoljstva radom dosadašnjeg predsednika“.

Otišla sa opštinske funkcije

Petrovićeva, koja je bila i pomoćnica predsednika opštine Pirot za lokalni ekonomski razvoj, pre desetak dana podnela je zahtev za razrešenje sa ove funkcije „jer ne želi da vlasništvo nad svojom inženjersko-konsultantskom agencijom prenese na drugo lice“ i „da bi izbegla spekulacije da je u sukobu interesa“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari