Promovisani najmlađi oficiri Vojske Srbije, Vučić im poželeo karijere poput strojevog koraka (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Uz njih se lakse dise.Nadam se da su odgajeni u srpskom duhu i da ce sluziti otadjbini na starim,srpskim temeljima.Problem je sto tu obitavaju jos uvek stari kom. kadrovi koji mogu negativno da uticu,posebno u selekciji.Najvaznije da nam vojska bezbedonosne sluzbe ne budu“suplje“,sto se ranije dogadjalo.Treba posmenjivati te stare kadrove ovakvim momcima.

  2. Iskorišćavanje drugih, proizvodnja zavađenih grupa u društvu i lov u mutnom između zavađenih (i na domaćem i na međunarodnom planu), kao stil vladanja, mogao se i danas videti.
    Iskoristivši vojsku da se danas pojavi u javnosti, a da ne bude ni na jednoj od zavađenih strana (LGTB vs litijaši), opet lovi u mutnom, kako bi na kraju opet spasio stvar, kao najpoznatiji domaći Marvelov junak.

  3. Molim da se prvo razreši ubistvo dvoje gardista i drugih poginulih pod sumnjivim okolnostima. I tim porodicama ova zemlja mora da pomogne. Mora.

  4. I naravno uz diplome mamurni Aca im je “ UVALIO “ i clanske katre $n$ sekte !!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.