Centar Braničeva je drugi grad u Srbiji gde je NIS Petrol pustio u rad benzinsku stanicu u okviru novog brenda – Požarevac grad. Ovaj novi, moderan vizuelni identitet nastao je spajanjem crvenog plamena na beloj pozadini, simbola NIS-a i plave boje koja označava sinergiju sa Gaspom njeftom.


Otvaranjem drugog po redu trikolornog objekta u Srbiji, NIS je započeo izgradnju novog identiteta maloprodajne mreže nudeći potrošačima evropski kvalitet proizvoda i usluga, pouzdanost i prijateljski ambijent. U naredne dve i po godine planirana je modernizacija 250 benzinskih stanica koje će poslovati pod brendom NIS Petrol. Za ove namene NIS će izdvojiti 100 miliona evra.

Poštujući tradiciju, NIS je prioritet u rebrendingu u Požarevcu dao benzinskoj stanici koja je na usluzi potrošača pet decenija. Danas je to moderan objekat sa visokim standardom usluge i garantovanim kvalitetom goriva.

U ponudi je kompletan asortiman derivata – BMB 95, evro premijum BMB95, D2, evro dizel, kao i auto gas koji se toče preko savremenih automata, što uz automatizaciju objekta, obezbeđuje kvalitetnu i brzu uslugu. U ponudi je i 1000 artikala robe široke potrošnje, kao i kafe bar. Na objektu su ispoštovani svi ekološki propisi ugradnjom rezervaora sa duplim plaštom i sepratora za zauljene vode. Benzinska stanica otvorena je 24 časa. – Benzinska stanica „Požarevac grad 1“ danas je prepoznatljiva po evropskom standardu u izgledu, usluzi i kvalitetu derivata. U narednih mesec dana, u sklopu promotivne akcije, na ovom objektu važiće popust od dva dinara za sve vrste goriva – BMB 95, D2, evro dizel, evro premijum BMB95 i auto gas. Pored toga, u NIS Petrolu u toku je akcija „Happy hour“ koja u određenim vremenskim periodima tokom dana i noću poslednjeg dana u mesecu omogućava dodatnih 3 odsto popusta na sve vrste derivata, kaže Aleksej Šabašov, direktor Direkcije maloprodaje NIS Petrol.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari