Promovisani najmlađi oficiri Vojske Srbije

Ostavite komentar


  1. Ova mladost JESTE ponos Srbije. Ali sve ostalo je SRAMOTA Srbije. Političari koji promociju koriste medijski radi svojih rejtinga, generali da bi se dodatno dodvorili istim tim političarima, a mediji da bi učvrstili uverenje naroda u tzv. doprinos vladajućeg establišmenta. Istina je da je uspostvljen nakaradni sistem vrednosti gde je oficirska čast nepoželjna, a poltronstvo i politikanstvo formula uspešne karijere u Vojsci. Žao mi ih je, žao i nas, a nažalije Srbije i onoga na kakve je lidere spala.

  2. Cemu ovo? Predsednikova promocija i govor od koga je nama sto pamtimo duze od zlatne ribice muka. Zasto se ne napravi parada diplomaca sa ETFa ili Fizickog fakulteta? Cime su ovi mladi koji imaju OBEZBEDJEN posao jer im ne smeta sto ce nekoga ubiti, vazniji od drugih mladih u Srbiji?

  3. Tesko ovim mladim oficirima u propaloj zemlji Stradiji ciji predsednik je cetnicki vojvoda a "glavni shef" Dikovic osoba sa poljoprivrednom facom koji je cinove i danasnji polozaj na brzinu dobio zbog svog "herojstva" pljackajuci,
    paleci i ubijajuci zene,decu i starce na Kosovu tokom 1999 godine.

  4. Tomislava Nikolića, VladuRS i parlamentrce bih pitao – kada će Srbija početi sa sanacijom izuzetno devastiranih objekata Vojne akademije. Ništa se nije promenilo već 40godina -SRAMOTA

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.