MUP: Pronađena tri tela u ataru sela Moravac, sumnja se da je porodica Đokić

U blizini zapaljenog automobila

Ostavite komentar


  1. Za neverovati da se tako nešto dogodi u ovo zlatno doba u koje nas je predsednik, sa svojim (inače, potpuno beznačajnim) saradnicima, doveo. Dovešćemo neku porodicu iz Sirije, Avganistana i sl., da Srbiji nadoknadimo smanjenu populaciju i radnu snagu stranim investitorima.

  2. Kakavje ovo komentar.U ovak om trenutku pisati ovakve gluposti umesto saucesca porodici

  3. Željko Stari, potpuno si u pravu. Problem je što zaslepljen narod ništa ne vidi. Ili ga ne zanima da vidi.

  4. Cela porodica
    Zalost,tuga ,nema komentara.
    Nazalost ima onih koji ne osecaju nista poput ovog prvog komentara
    Za psihijatrijuu!!!

  5. Strašno,žao mi je porodice..Ubicu po kratkom postupku…I sram bilo sve budale koje koriste ovu tragediju u politčke svrhe…

  6. Aman ljudi okanite se predsednika,tolika opsednutost njime predstavlja bolest.Porodici stradalih clanova moje saucesce.

  7. Zar predsednik nije izjavio da je Srbija najsigurnija zemlja u regionu..ma u Evropi..Ako nas ubijaju..eno puna Slavija hindusa i Avganistanaca. I treba da nas zamene. Bravo Za Buducnost Srbije!

  8. redakcijio, Moravac i Tesica, razlika oko 5,6,7 km, nisu bas u blizini.
    Saucesce fam.

  9. Od izjavljivanja saučešća porodici nastradali nemaju ništa. Naravno da je kriva vladajuća politika što se dešavaju ovakve stvari. Ali da bi neki što hoće da budu kulturni samo izjavljivali saučešća i pripisivali sve „Božijoj volji“ i dalje živeli u letargiji, svi drugi treba da budu slepi.

  10. Odakle nekome 100 000 evra da pozajmi nekome a neko nema mi za hleba ako je to tacno zasto drzava ne daje pozajmice ako niste uradnom odnosu na neko tamo daju i odakle im

  11. Odakle nekome 100 000 evra da pozajmi nekome a neko nema mi za hleba ako je to tacno zasto drzava ne daje pozajmice ako niste uradnom oodnosu na neko tamo daju i odakle im

  12. Saucesce porodici nedo Bog nikom nikad da ovako nesto dozivi ,, ko moze da ovo uradi on nije covjek on je monstrum

  13. Jadna majka koja je rodila zlocince koi mogu ubit nevine ljude. Odgovarace oni pred bogom. Bog je najbolji sudija. Nedaj boze nikome ovakav bol. Porodici posebno majci Iskreno saucesce..

  14. Srbija je druga u Evropi po kriminalu, posle Rusije! Svakodnevno smo svedoci nasilja, fizičkog i psihičkog, histerije, agresije, svega najgoreg! Vratiti smrtnu kaznu i ove monstrume obesiti na trgu, tj obesiti i pucati u njih u isto vreme!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.