U nedelju oko podneva u ataru sela Sićevo pronađeno je u koritu Nišave telo nepoznatog muškarca, saopštila je juče Policijska uprava u Nišu. Istražni sudija Okružnog suda u Nišu Radomir Mladenović, koji je izvršio uviđaj na licu mesta, rekao je da su telo muškarca, za koga se pretpostavlja da je bio star oko pedeset godina, pronašli ribari na oko dvesta metara nizvodno od brane u Sićevu.

U nedelju oko podneva u ataru sela Sićevo pronađeno je u koritu Nišave telo nepoznatog muškarca, saopštila je juče Policijska uprava u Nišu. Istražni sudija Okružnog suda u Nišu Radomir Mladenović, koji je izvršio uviđaj na licu mesta, rekao je da su telo muškarca, za koga se pretpostavlja da je bio star oko pedeset godina, pronašli ribari na oko dvesta metara nizvodno od brane u Sićevu. Prema nezvaničnim informacijama, niko iz naselja uzvodno od mesta gde je pronađen leš policiji nije prijavio nestanak bilo koje osobe.
– Prema našim procenama, telo je bilo u vodi najmanje pet dana. Nepoznati muškarac nije imao odeću na sebi u trenutku kada je pronađen, ali ne možemo spekulisati da li će takva činjenica nešto značiti u istrazi, jer je moguće i da voda skine i odnese odeću sa tela. Na njegovom telu nema tragova nasilja ni vidljivih povreda, tako da će se uzrok smrti znati tek posle izveštaja stručnjaka sudske medicine. Telo je prebačeno u Zavod za sudsku medicinu, gde će se obaviti obdukcija i utvrđivanje identiteta ove osobe- rekao je sudija Mladenović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari