Proslava više hiljada studenata u Studentskom gradu (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Mogu samo da kazem da je dosta ne odgovorno ponasanje buducih akademskih gradjana, ovo zlo od virusa ne bira ni pol,ni godine, moramo odgovorno da se ponasamo, da zastitimo sebe i druge,a ovakvim postupcima nije to moguce.

    1. Nesto nemogu da se setim ko je na proslavi pobede na izborima i na inauguraciji “precednika” nosio masku?!?Izgleda da me stize amnezija. A i godine… Ali jos uvek pamtim sve iz 90tih pa do danas!!!

      1. Stigla je vas polupismenost, kao i onog na čiji ste komentar odgovorili. Dok on razdvaja ono „ne“ gde ne treba, vi ga spajate. Ne bih se kačio za to da vi ne prigovarate pismenosti nekih drugih.

      2. @Mirko025: tvoja logika je da se jedna (tuđa) greška ispravlja drugom (sopstvenom) greškom?

        1. Ovako neodgovorno ponašanje i nereagovanje države dovešće do pojave nekog mutiranog srpskog virusa na koji vakcine neće reagovati.
          Ne zaključava se Evropa slučajno.
          Nema znanja u tzv. Kriznom štabu.

  2. Namerava da ode u inostranstvo?Sigurno bi zaigrala kolo u Nemačkoj za vreme pandemije.

    1. Tamo se bar ljudi glasno bune, protestuju, mitinguju i bore za slobodu

  3. Studenti smešteni u studentskom gradu lagodno tu žive na grbači poreskih obveznika i države. Da mi njih pošsljemo kući pa neka tamo razmisle šta će dalje,neka studiraju sa daljine,neka prave žurke on-line. Ne moraju oni da prime vakcinu(o tome ne znaju ništa),ali nije nužno da nas o svojoj odluci obaveštavaju. Dakle,sve studente koji su bili napolju pošsljite malo kući,uslovite njihov boravak u domu koji je besmisleno jeftin.

    1. Zar mislite da nije dovoljno to što je njihov boravak u domu uslovljen budžetom, poenima, prosekom, prihodima porodice ?

    2. Besmisleno jeftin? Ti znaš o čemu pišeš? Oseća se baš jak vonj elitizma.

    3. Studenti zive na racun svojih roditelja. Smestaj za ono sto dobijaju nije uopste jeftin. Ko tamo nije bio ne treba nista da komentarise.

  4. Zatvoriti studenske domove pošto su leglo zaraze.
    Uslov za dom nek bude vakcinacija

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.