Bez pomaka u razgovorima prosvetara i Vlade: Štrajk u sredu, 2. oktobra

Ostavite komentar


  1. A ima para za nepismeni bagru.Jorgovanki na platu + 103.000 sram vas bre bilo bagro

  2. Lako mogu da daju obecani iznos odvajanjem od nacionalnog stadiona koji nikome ne treba osim za planirano punjenje njihovih dzepova. Ali lazovi iz sekte su planirali DA PODELE ZAPOSLENE U PROSVETI KAO STO DELE I NAROD NA PATRIOTE (one koji se bore za svoj dzep) I IZDAJNIKE (oni koji otkrivaju njihovu alavost na pare i prodaju Kosova)

  3. e moji profesori , kako imate obraza ? marjanoviću , ne znaš ti ni pitagorinu teoremu a ne da pregovaraš …

  4. Nekoliko puta veće plate od nastavnika imaju specijalci sa osnovnom i srednjom školom, koji čuvaju vlast.

  5. Podrska prosvetarima, a baba ministarka u penziju davno joj je vreme isteklo.Dokle ce nepismeni ljudi voditi Srbiju i sedeti u skupstini ?!

  6. Nece vam se niko pridruziti SNS-ovci, niste se ni pridruzili nama da zastitite ovu drzavu od rasprodaje, vec ste se prodali za 2.000 crvene kao Moldavke 90-tih.

  7. Nemoj neko da je smanjio broj stolica na „nacionalnom fudbalskom stadionu“!

  8. @Iskra njen partijski drug juče u Skupštini, vidno alkoholisan, zadrigao i bahat, reče da oni vladaju od 1945 (u suštini tačno. Više u pseta ima mrvica pod glavom, nego što će oni dati para prosvetarima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.