Prosvetarima povišica plata od 1. januara

Počela nova školska godina za učenike osnovnih i srednjih škola

Ostavite komentar


  1. Kada mogu heroji od rudara, 8 sati da provedu u jami, svakoga dana, ovima, što stalno nešto izmišljaju, a najmanje rade, uveo bih 8 časovno rano vreme, pa, prijatelju, posle 3 časa kolik si imao danas, iam da sediš u školi, da pšraviš rasporede, planove, da se edukuješ, pa tek tada bi imali pravo nešto da traže. Ovako, smanjio bih im platu na minimalac + topli obrok, pa bi se videlo koliko bi se onda trudili da zaista nešto i rade. Sram ih bilo više, svake godine izmišljaju i umišljaju da su važni.

    1. Vidite, profesori ne izmišljaju i ne umišljaju da su važni. Oni jesu važni, ali Vaša mržnja prema ljudima i obrazovanju je ogromna, te ne želite da vidite da ie obrazovanje stub svake države. Kada to shvatite više nećete pisati ovakve sramne komentare.

      1. Pa oni i rade za minimalac. Daj bože da imaju i topli obrok. A tebe treba da bude sramota da rudare koji su obeščašćeni mizernim primanjima nazivaš herojima. Bolje da se zabrineš i za njih i za njihove porodice

    2. Punk i jos sns bot !!! to je originalno em finansijski prehrambeno ( sendvici ) korisno , trebalo je to smisliti , plus je , Punk , gde li je cuo za rec “ rudar “ ali sa recnikom i gramatikom je bas originalan Punk

  2. Pa i red je, cudi me da oni nemaju plate od bar 2000 evra. Procentualno najveci broj botova dolazi iz te struke i struke vaspitaca.

  3. Povišica? Delimično uskladjivanje s inflacijom, ali i to nepotpuno. Dokle ćemo dopuštati Vučiću da nas vuče za nos izjavama o „povećanju“? Pa zar ne vidimo da živimo sve gore, s izuzetkom dela članstva SNS koje dobija povlastice?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.