Prosvetni sindikati traže prekid nastave

U školama pojačane sanitarno-higijenske mere, nadležni kažu da nema povećanog izostajanja đaka

Ostavite komentar


  1. Ovi se umorili, treba malo da odmore, spoje sa Vaskrsnjim i Prvomajskim praznicima, tu je i kraj godine, milina.

    1. Da li ste svesni šta ste napisali? Razumete li razmere ove infekcije i koliku štetu može naneti zdravlju ljudi i ekonomiji. Ako se ne razumete nemojte komentarisati i minimizirati problem koji objektivno zemlja ima.

    2. Ti definitivno nisi roditelj, a ni prosvetni rsdnik koji se dnevno sretne sa stotinama dece.Sraman komentar!

    3. SRAM VAS BILO. Pitam se imate li alternativu,kome poveravate decu na obrazovanje,vaspitanje cuvanje i brigu? Ako skoli,uciteljima i nastavnicima,a o njima imate takav sud Vi ste nula od roditelja,nistarija od coveka!

    4. Bravo Milane. I sama sam i roditelj i prosvetni radnik preko 30 godina. Posmatrajuci danasnju situaciju i prosveti smatram da ste apsolutno u pravu. Kad bi svi pravilno radili svoj posao ne bi bilo toliko panike. Cast izuzecima koji samo potvrdjuju vas stav.

  2. Bravo Milane. I sama sam prosvetni radnik i roditelj. Posmatrajuci danasnje stanje u prosveti smatram da ste apsolutno u pravu. Kad bi svi pravilno radili svoj posao ne bi bilo toliko panike. Cast izuzecima koji samo potvrdjuju Vase misljenje.

Ostavite komentar


Društvo

Odgovor kompanije Rio Tinto na otvoreno pismo naučnika Aleksandra Matkovića 6

Odgovor kompanije Rio Tinto na otvoreno pismo naučnika Aleksandra Matkovića

Rio Tinto najoštrije osuđuje navode objavljene 19. 08. 2024. na portalu danas.rs u članku „Otvoreno pismo naučnika Aleksandra Matkovića Rio Tintu i Ambasadi Nemačke“ u kome autor implicitno iznosi optužbe na račun kompanije navodeći „da u ovom pismu zamolim i kompaniju u čije ime su mi više puta prećene smrću“, poručuju iz ove kompanije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.