Protest Dobrile Petrović ispred Predsedništva

Ostavite komentar


  1. Nasilno izbaceni treba da se usele u kancelarije i hodnike institucija.
    I to redom od vrha.

  2. Ako vlasti ove države nasilno izbacuju svoje građane iz svojih stanova i kuća, onda i građani treba njih nasilno da izbace iz državnih institucija, i to bi bilo opravdanije, jer sve institucije pripadaju građanima ove države a ne mafijašma na vlasti.

  3. Zasticeni podstanari treba da se vrate tamo gde su bili pre nego sto su upali u tudje stanove i kuce, a svima koji ih podrzavaju i brane bih pozeleo sudbinu vlasnika istih u koje su ovi upadali.

  4. A zar ovo nisu one gospodje(drugarice) kojima je sns platio rentiranje gajbe na godinu dana kada su ih konacno isterali sa tudjeg poseda? Iste one koje su po rezimskim „novinama“ pljuvale demokrate i hvalile vodju?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.