Tuča na blokadi Savskog nasipa: Blokiran prolaz vozilima ka vikendicama na nasipu na Savi (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Da li je tu negde Toma Nikolic I sinovi sa svojim gradjevinama. Koordinira saradnju sa Kinom I rusijom.

  2. postaju sve opasniji, najbliži su komonustima na početcima tog zla kao njihovi ciljevi su toliko bitni da ne biraju sredstva. Spremni su praktično na terorizam. E sad na zapadu su stavljeni u službu za veći cilj pa ih niko ne tuče ali recimo znamo kako su prošli mnogo bitniji pokreti kao wall streat i žuti prsluci. Čuj nje poljevati vodom nekog. AV nema hrabrosti ni volje da razbuca tu zelenu bagru kad se okupe i da razguli ove bez dozvola ako je tako a opet zamislite da su kažnjavali Sergeja a bilo je za šta kako bi reagovali ovi što sad slave Hrvatsku što su ga načepili.

  3. Zenska osoba u žutoj haljini koja nasrce kolima na gradjane, gura stariju gospodju, razbija aktivistkinji glavu, radi u komunalnoj policiji! Pa bravo Sapicu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.