„Urbanistički plan pripada narodu, a ne Milenijum grupi!“: Protest građana zbog rušenja hotela Jugoslavija (FOTO)

  1. Godinama se znalo da će da se ruši hotel, ali niko nije mrdnuo prstom do zadnjeg dana. Zna se i za uklanjanje mosta, pa niko ništa ne čini. Zna se i za rušenje sajma, pa se i tu čeka zadnji dan za nekakve mitinge.

  2. Da li su ovi ljudi normalni.Ja ne mogu da verujem za čega se sve štrajkuje vrše protesti .Šta se misli da je ova država bunar ŽELJA.Kako se kome digne on se buni,ološi raspali.što vi niste kupili hotel pa pravili nešto.Tako i BEOGRAD NA VODI.ŠTA JE TREBALO DA BUDE LEGLO ZA PACOVE I BESKUCNIKE.Ne VI ste navikli da kupujete STANOVE ZA 100 EVRA.Samo nešto kukate.NA VOZ I VRACAJTE SE SELJOBERI U SVOJA SELA.MUZITE KRAVE I OVCE pošto za drugo i niste.Pravite seoska okupljanja posto vidim da volite samo da šetate i da čekate da vam neko nešto Da.

  3. Kad na vlast dođu tikve bez korena, nastaje samo kičeraj.
    Uništavaju kvalitet da bi oprali novac i sagradili novo ruglo u Beogradu

Ostavite komentar


Društvo

Zašto u Srbiji deca ubijaju? 8

Zašto u Srbiji deca ubijaju?

U Srbije je sve češće moguće pročitati vest kako su maloletnici pretukli na smrt neku osobu. Samo u poslednja tri meseca, desila su se četiri ubistva koja su izvršili maloletnici ili su bili saizvršioci u ovim ubistvima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.