Zbog toga što u protekla tri dana nisu imali električnu struju od 7 do 19 časova, žitelji dvadesetak ulica u Leskovcu uputili su oštar protest Elektrodistribuciji. U ovom leskovačkom kolektivu, međutim, kažu da je oko deset odsto domaćinstava Leskovca moralo da ostane bez električne energije, jer se obavljao vrlo važan remont više trafostanica.

Zbog toga što u protekla tri dana nisu imali električnu struju od 7 do 19 časova, žitelji dvadesetak ulica u Leskovcu uputili su oštar protest Elektrodistribuciji. U ovom leskovačkom kolektivu, međutim, kažu da je oko deset odsto domaćinstava Leskovca moralo da ostane bez električne energije, jer se obavljao vrlo važan remont više trafostanica. Nebojša Stanković, koji je u Elektrodistribuciji Leskovac zadužen za odnose sa javnošću, kaže da bez isključenja električari ne bi mogli da obave remont na visinama i pod temperaturom od trideset i više stepeni.
– Molimo za razumevanje, ali isto tako želimo da istaknemo kako će posle remonta snabdevenost strujom biti kvalitetnija – ističe Stanković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari