Protest muzičara, fotografa i ugostitelja ispred Skupštine Srbije, najavljuju štrajk glađu

Ostavite komentar


  1. Neka gospoda, koja ima stanove/ kuće sa bazenima,
    saunama, od po 500 hiljada- milion 2,3 proda, neka truše debele gotovine i neka pevaju po cijeli dan. A, ludim gradjanima ove zemlje samo harmonikui zurle i sjate se ko muhe na onu stvar. Mentalulitet ovih gradjana, većinski, je džudžanski i to se nikad neće promijeniti.

  2. Prosvetni radnici? Ma sta oni rade, pola godine im prodje u raspustima.
    Glumci? Na drzavnom ‘lebu.
    Umetnici? Ludaci.
    Muzicari? Mlatite lovu ni na sta, lezilebovici.
    itd…
    Lepo neko rece, da je Nikola Tesla ostao na ovim prostorima ostao bi samo ludi Nikola koji prica sa gromovima.
    (Klasicno razmisljanje jednog Srbina, zato nam tako lepo i ide )

    1. Muzičari da se vrate u svoj zavičaj, pa motiku u ruke da pomognu ostarelim roditeljima, pa neće biti gladni.

  3. Da li ste vi bili danas na protestu? Nije bilo nekoliko desetina muzičara nego nekoliko hiljada. Hvala vam na neobjektivnosti!!!

  4. Vidi se koliko ste odgovorni, niko ne nosi masku, svesno širite zaraznu bolest Covid-19. Gde vam je društvena odgovornost. Zašto ne nosite maske, zašto se niste vakcinisali? Koliko se vas vakcinisalo?

    Razumeo bi vas i podržao vaš protest, da ste rekli: mi vlasnici ugostiteljskih radnji i muzičari, mi smo se vakcinisali, naši konobari i naši radnici su vakcinisani protiv zarazne bolesti Covid-19. Dođite kod nas na kafu, naši objekti su zdravstveno bezbedni, mi smo vakcinisani.

    Umesto pomenutog, Vi podržavate antivakcinaše, Vi ne želite da se vakcinišete, Vi želite slobodno da širite zarazu. To ne podržavam.

    Predlažem da odmah krenete sa štrajkom, tako će te manje širiti zaraznu bolest Covid-19. Obavezno napišite plakat, NISMO VAKCINISANI!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.