Pretnje, pozivanje Vučića da da ostavku, podrška Rusima: U Beogradu održan protest Narodnih patrola

Ostavite komentar


  1. Svi ovi Ruski organizatori treba uhapsiti i odgovarati za ovakve stvari što rade po Srbiji. Takodje sankcije Rusiji odmah.

  2. Da li je ovaj nas pojedini deo naroda Srbije poludeo i gde je bio da se junaci 1999.god., ovi sadasnji junaci su zreli zagoli otok, i stea st vise ne postoji,ali ima kamenoloma i rudnika.

  3. Samo price,a zalite se kada vam milicija udje u stan,a kako je to kada nekom pretite ubistvom,hrabri ste u Beogradu,sjde na Kosovo odma da protestujete i smenite i tamo rukovodstvo,junaci….

  4. Bez ujedinjenja i litija nema ništa, ali ko će da nas povede..nema nam više Patrijarha Pavla, vladika Atanasija i Amfilohija. Sada nam je više nego ikada potrebno molitveno sabranje i jedinstvo. Diži se Srbijo dugo si spavala!

  5. Pa ne znam sta je sa vama ljudi .Ko je bre izdajnik covek vam sto puta rekao javno da nece priznati Kosovo i Metohiju .i da nista nije potpisao.kazite bolje da ste uzeli pare da izadjete na protest

  6. Нема предаје, нема назад и тако док квислинг не оде.

  7. Управу је Дамјан,све похвале за њега Патроле.

  8. Krenuti sa protestima sirom Srbije dok skinemo izdajnika.Sa srecom da bude

  9. Večeras je direktno u programu uživo prebijen novinar Dejan Petar Zlatanović novinar portala Srbin Imfo , vreme mraka na ekranu!

  10. ….pa OVO su sve njegovi brigadiri, prave predstavu za lakomislen narod!

  11. Zbog ovakvih samoproglašenih patriota kao što su govornici na ovom skupu, moja deca se spremaju da odu zauvek u Kanadu, a naš grad u istočnoj Srbiji je sve prazniji. Neće da žive u zemlji mitova, izgubljenih bitaka, u kojoj čekaju budućnost koja nikada neće doći. Najveći patriotizam je da zadržite moju decu ovde, a oni hoće Evropu, dobar posao, pristojan život. Ne zanima ih teritorija, pa ni Kosovo jer nikada nisu bili na njemu, niti će. Ja imam 55 god. i takodje nikada nisam bio na Kosovu, niti ću. I drugovi patriote, mi imamo lepu srpsku reč, Rodoljub, patriota je strana reč.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.