Protest prosvetnih radnika u podne ispred Skupštine Srbije

Ostavite komentar


  1. Usput će tražiti i veće plate_ko da gledam!!!Još malo pa će učiteljica tražiti da ima ko kardio hirurg!!Možda još koji raspust?!

  2. I medicinski radnici bi trebalo da imaju status službenih lica, kakvi advokati!?

  3. Slažem se da budu izjednačena prava za sve!Nisi viši stalež od drugih!

  4. Potrebno je uspostaviti jasna pravila ponasanja u skolama. Niti je svako za skolu,niti svako mora da zavrsi skolu. Deci su data sva prava,pa cak da tuku nastavnike i profesore, i sta se onda dogodi? Naravno nista osim sto je profesor pretucen. U Srbiji se decom „niko ne bavi“,osim ulice,a roditelji ponajmanje. Sve izgrednike najuriti iz skola po kratkom postupku,a onda ce njima bavit ili roditelji ili kazneno-popravne ustanove. Svakome treba dati sansu da postane covek,sa onima koi to ne zele ne treba gubiti vreme.

  5. Ljutko, lepo si sebe opisao. Prosvetari i treba da imaju vece plate ali tesko je tebi to objasniti, kada ni ove stvari kojecse desavaju tebe ne doticu. Neznanje je za tebe nesto lelo i pozitivno. Huligani za tebe su divni ljudi. Zasto ti ne radis malo sa njima za pocetak. Uskoro nece biti ni prosvetnih radnika dovoljno pa bi mogao malo dacse angazujes. Deca vole takve kao sto si ti pa ce ti biti bas lepo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.