(FOTO) Kako je izgledao 18. protest „Srbija protiv nasilja“ u slikama?

Ostavite komentar


  1. Bravo za najpametniji, najistrajniji, najpristojniji, nekorumpiran narod koji na najnormalniji nacin izrazava svoju volju za pravnu i pristojnu drzavu dobru za sve gradjane ! Nad gradjanima se vrsi pravo psihicko nasilje sa tv Pinka i Hepy-a.

  2. Ja najvolijem one slike sa dronova ili sa vrhova zgrada. Što ste to ukinuli i držite se žablje perspektive? Ovako stalno imam utisak da je samo nekoliko stotina ljudi. Bar dopisujte više nula, ako već građani ne razumeju da im preporučujete šetnju, 5.000 do 6.000 koraka dnevno po najnovijim istraživanjima…

  3. Свакако је протест у четвртак био организованији, бољи, ефективнији и моралнији..и многољуднији(иако тврдите да нас је било пар стотина)

  4. Nema dileme da vlast likuje dovođenjem protesta u fazu da i bivši učesnici sve glasnije i češće izgovaraju “smorili su”, “tragikomedija”, “besmisleno mrcvarenje” i sl. Ako je to za vlast sasvim jasno, nije van pameti pitati se za određene profile u tehničkoj organizaciji, jesu li i oni načinom organizacije težili tom istom cilju?

  5. Vi budite uporni , ovo zlo Hepi , Pink i ostale televizije treba ugasiti totalno , narode budite uporni za bolje sutra nasoj deci!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.