Protest srednjoškolaca u Leskovcu protiv Parade ponosa, napadnuti novinari

Ostavite komentar


  1. Leskovac grad koji odumire, a najvise ih brine gay parada. 30 godina tumaranja, ponosnog nerazumevanja promena u svetu, destruktivnog inacenja I evo rezultat. Deca koja slepo slede desnicarske, kvazi-patriotske kriminogene spodobe. Strava I uzas, nekada ponosne zemlje.

    1. Bas zato ih i brine. Jer novac od obveznika koji placaju porez se daje za kojekakve parade pa i tu. Umesto u skole, sport, da se srede ulice.. milion rupa u svim sferama. Zato i ne moze manjina da namece bolesne ideje paradama. Nigde niko nije izopsten ima ih svda, imaju posao kao i svi drugi koji ne paradiraju. Onda kolim lepo, deca su najmanje kriva. Kriva je drzava koja je posve bolesna, gde je sistem truo, korupcija na sve strane a Vi brinete da se ne odrzi parada. Eeeee.

      1. Da ih je stvarno bila briga za finansiranje svih ostalih sfera drustvenog zivota, prvo bi se nacrtali ispred drzavnih institucija i protestvovali svaki put kad ove lazovcine iz SNS-a otvore usta. Briga njih za kvalitet zivota. Ovo je cista desnicarska propaganda.

  2. Ko nam vaspitava decu nije ni cudo sto su homofobicni i neznalice. Sramota!

    1. Oces ti mozda nam vaspitavas deci? Nece mom detetu niko da potura tu propagandu. Ovakvi dogadjaji se desavaju samo zbog totalitarnog karaktera tog LGBT ‘pokreta’ koji je popirimio sve osobine ideologije, protiv njih se ocigledno ne moze boriti nikakvim demokratskim sredstvima.

      1. @Gradjanin
        Tesko je nekoga sa tako primitivnim pogledima zvati gradjaninom. U cemu je totalitarna zelja ljudi da zive svoj zivot u miru kao I svi drugi? Kakvo te veze ima sa vasim zivotom? U ovoj posrnuloj zemlji ima mesta samo za one koji ni po cemu ne odskacu, ni po cemu se izdvajaju, kao da smo pleme u 17.veku. Zato pamet odlazi, a gluposti caruje. Bez individualizma I razlicitosti nema buducnosti. Ali kako to objasniti mediokritetima, njima je sve iole drugacije smrtna opasnost.

  3. Strašno!!!!! U krajnje netolerantnom društvu potpuno je očekivan ovakav mlad naraštaj!!!!Zemlja u kojoj je ministar prosvete- Šarčević, za očekivati je ovakav naraštaj!!!! Jadno i tužno da se jedna mladost troši na ovoliku mržnu!Mladost je uvek bila pokretač nečeg novog, neko ko pomera granice i ruši predrasude!
    Kod nas je mladost vraćena u srednji vek…..ali kakvu muziku slušaju ( grand produkciju), koga gledaju i ko su kreatori njihovih sudbina, ništa drugo i ne možemo očekivati!!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.