Protest studenata 24. septembra na Platou, traže pravičnu cenu studija

Ostavite komentar


  1. Samo uzivajte u onom sto su vam dali
    Jer pravi studeti znaju sta je otici preko
    A ne praviti zurke svaki dan i bezati od kuce od nevnih radova
    Spremanje drva kupljenje senq i sve domaciskih poslova
    Zato nemoj da se palite i ovu livadu da igubite

    1. A, sta su bre dali studentima? Da nisu dali tri plus dva mimimalca ili ti 1000 evra po glavi pk radnika.
      Studente treba osloboditi skolarine u skolskoj 2020/2021.
      Kakvi 30 odsto, kakvi vanredni rokovi. Samo oslobadjanje od skolarine. I kad su bre to studenti Pravnog bili predvodnici studentskih protesta i bunta. Kad se oni jave to znaci da je drzava resila cvrsto da ne da nista studentima, vec da s njima vodi pokvareno rat preko Siminih trojanskih konja.
      Ali javnost treba da zna, da se u Srbiji prema mladima, a posebno onima najobrazovanijim vodi pogubna politika, koja ce nas unistiti kao narod. Vec sada se oseca nedostatak skolovanih i pametnih ljudi na svakom koraku. Kao i mlade radne snage.
      Pa nismo valjda tolike budale da dajemo od 50.000 do 100.000 dolara po jednom akademcu, da bi prali sudove i cistili bolnice po zapadnoj Evropi. Ako nas ne kazni konkurencija na trzistu zbog ovakvog pogubnog ponasanja, sigurno je da ce nas vrlo brzo kazniti bog. Jer, osta cemo stari, nemocni sa gomilom idiota koji ne znaju nista, ali stalno govore kako su oni uspesni za razliku od onih od ranije. A, entropija ce biti nase stanje.

  2. E,omladino nasa,podigli ste se da smanjite cenu studija. Primecujete li mimo toga jos neke nepravilnosti,stanje demokratije,ljudskih prava,korupciju? Spremni ste da sve to zanemarite samo da ostvarite umanjenje cene studija. Pa ko ce ovu zemlju izvuci iz blata ako ima takvu omladinu?

    1. Studenti ne kapitaju da je povećanje cena studija posledica diktature i bezakonja koje se seju iz predsednistva u sve institucije .

  3. Dakle da zagrebete malo po povrsini, bez ulazenja u srz problema? To se vas ne tice? E pa moju podrsku nemate.

  4. Uvedite im iste cene iste kao svuda u svetu.
    Necu ja svojim porezom da placam male lenje marksiste da vecito studiraju!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.