Protest u Loznici: Nećemo stati dok poslednje posečeno drvo ne bude zasađeno

Ostavite komentar


  1. Nema blokade puta, jer nema ka da blokira put. Koliko ih je doslo, njih 20 ili mozda cak I 25?

  2. Pa za svako poseceno drvo ste dobili odstetu od Rio Tinto. Znaci, sad morate sami da sadite. Za zelene je to uzitak a ne obaveza, je li.

  3. Đavo bi ga znao zašto su ovi ljudi stali na žulj Mitketu i drogiranom pa da na njima treniraju cinizam ? Mogu samo da predpostavljam.

  4. Uzgred,ko to ima pravo(i zašto ),da mi ko kriminalcu oduzima slobodu kretanja??!!Ja lično smatram da je taj rudnik trebalo otvoriti i šta sad??!!Znači nemam pravo na svoje mišljenje?!Neistomišljenike treba pobiti možda??!!To mi nešto poznato….

  5. Bravo, nadam se da ce se ukljuciti i svi drugi krajevi Srbije gde je Rio Tinto isto tako istrazivao a nisu obuhvaceni ovim protestima u ovom trenutku i ne samo to ma treba sve zaustaviti za neko vreme, da se dobro razmilsi i zakoni usaglase tako da nema iznenadjenja a i inace kao zemlja iz koje se uzima sirovina najmanje ostaje, tako da price o bogatsvu ne piju vodu. Ziveli

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.