Protest zaposlenih u predškolskim ustanovama u subotu na Slaviji

Ostavite komentar


  1. Torbice savetnica i ministarki koštaju kao godišnja plata zaposlenih u obrazovanju. Pitam se kako je moguće da neko ko ima platu 100 hiljada kupi sebi torbicu od 600? A da ne kazemo da ima kolekciju.

  2. Šta sad vi pa hoćete, beneficirani radni staž zbog brisanja dečje guze. Preplaćeni ste kako ništa i ne radite. U ovu državu jedino nije štrajkovao predsednik i vlada, oni su sledeći na redu. Teški uslovi za rad u predsedništvu, zastarela mehanizacija, službena auta za članove porodice i švalerke prešla preko 150 hiljada km, starija od 3 godine, slabe kubikaže 1.9 tdi užas. Inflacija zahvatila i skupštinsku kujnu, parizer i jajca nedovoljna za napore usled predugih i prečestih zasedanja. Odmor u trajanju celo leto (letovanje) i cela zima (zimovanje) nije dovoljan. Ministarske fotelje nisu adekvatno raspoređene od prošlog saziva Pera ložač je sve pomešao dok je prenosio po ministarstvima, svi kukaju i žale se na male plate, pa dokle više. Sestre prete će da se sele u Nemačku a ni svastike nisu baš zadovoljne. Predsednik zapostavio društveni život samo misli na državu, išao bi na utakmice sa Dukom da delje huligane iz suprotnog tabora ali ne postizava. Uslovi za rad skoro pa nemogući. Narod nikakav, bez razumevanja za nikad više autoputeva, bezobrazan zbog BG na vodi, projekat Jadar ide, gura ali nije lako, prosto normalnom čoveku da dođe da digne ruke i otera sve pizdu materinu. Eto

  3. Da li stvarno najveći problem predstavlja plata ? Dao bih svima, koji protestuju zbog plata, šipak. Dok budete gledali samo svoju guzicu, nećete dobiti pristojne plate ali izgleda da ste kukavice, zbog čega ćete dobiti ono što i zaslužujete, šipak.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.