Protest za vodu u Zrenjaninu: Građani traže vodu za piće dok se problem ne reši

Ostavite komentar


  1. Ljudi,pa resite vec jednom vodovod i vodosnabdevanje,vidite i sami da neće pasti samo s neba i da neko namerno ide protiv grada tolike godine.Akcija,mrdaj,radi!

  2. Kasno Marko na Kosovo stiže !!!
    Spavači se probudili sa velikim zakašnjenjem.

  3. Al kako ih više nije sramota,sve vreme samo pusta obećanja,a oni se zabičili,sve deblji i deblji od silnog džabe krkanja,pa valda malo i oni vode piju kad se prežderu,SRAM DA VAS BUDE koliko zavlačite ovaj narod

  4. Ko još veruje u ove ZR mafijaše? Botovi traže dve litre mineralne, a njihovi nalogodavci ukrali su čitavu donaciju vode, jedan petogodišnji samodoprinos i nebrojene milione naših novaca. Ko još veruje u bajke kad nam pred nosom podmeću kukavičija jaja. Protest je bio lažan, u organizaciji vlastodržaca, a narod opet naseo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.