Protest zaposlenih u javnim službama sutra ispred vlade

Ostavite komentar


  1. "zaposleni u obrazovanju, zdravstvu, kulturi, socijalnoj zaštiti, nauci i sportu svrstavaju u građane drugog reda." Pa oni su već od 1990 građani drugog reda…..a zemlje u kojoj su te struke građani drugog reda (a to znači da nemaju autonomiju, nego zavise od hira političara) izgledaju baš kao Srbija, Kuba, Zimbabve, Dzibuti, ili Severan Koreja.

Ostavite komentar


Društvo

TAŠMAJDAN-BAZEN

„Batut“ upozorava: Utapanje je brzo i tiho, deca se dave za 20 sekundi

Gradski zavod za javno zdravlje Begrada je proteklog leta upozorio građane da utapanje predstavlja vodeći uzrok smrti dece do pet godina, i jedan je od vodećih uzroka smrti u svim ostalim uzrasnim grupama kod dece. Posebno je upozoreno da deca mogu da se utope izuzetno brzo samo 20 sekundi, kao i da je zabluda da je davljenje u vodi glasno i da će davljenik dozivati u pomoć.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.