Protesti zbog Savamale tema u Kremlju

Ostavite komentar


  1. Zašto 2000god posle 5 oktobra nije bio 6 oktobar (lustracija ideja i nosioca te naopake ideologije)?
    Pod 1) da bi se sačuvali kadrovi Rusije u svim strukturama Srbije, a naročito u "službama". Dalje ti uvek isti rusofilski kadrovi vrše kadriranje: na sve položaje u državi dovode samo rusofile. Rezultat 2000-2016? Za tih 16 godina stvorili su čitave generacije pravoslavo-rusofilskih talibana. A po koju cenu?
    Tako što je uništen svaki sistem vrednosti, sve struke su urušene, svi standardi su nestali….postali smo zemlja APSOLUTIH LAIKA u kojoj se ljudi kreću poput "zobija" (kojima je uništen čak i "zdrav razum"). Naravno da je sa takvom populacijom onda moguće da uradite šta god vam padne na pamet, da prodajete izanđale uvek iste teorije zavere: Zapad je pakao (đavo) rusija je raj (bog na zemlji)….
    Zaključak: ako uopšte više ima u institucijama Srbije i službama Srbije srba moraju reći Rusiji "NE" jer ako ovako nastavimo destrukcija, haos i raspadanje Srbije će se nastaviti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.