Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju u subotu (16.30) ekipu Napretka u 18. kolu Jelen Superlige sa posebnim motivom, jer su Kruševljani jedini tokom jesenje polusezone na svom terenu „otkinuli“ bodove izabranicima Vladimira Petrovića. Njegov pomoćnik Aleksandar Kristić veruje u novi trijumf crveno-belih.

– Za nas u Zvezdi je svaka utakmica novo dokazivanje. Naš cilj je jasan i prva naredna prepreka na tom putu je Napredak. Poštujemo njihovu ekipu, ali verujemo u svoj tim. S obzirom na to da su svi iz kluba učestvovali u čišćenju terena, znamo da je travnata podloga u odličnom stanju. Imaćemo još bolje uslove nego u prethodna dva kola i verujemo da ćemo osvojiti nova tri boda – istakao je Kristić.

Napadač tima iz Ljutice Bogdana Aleksandar Jevtić spreman je da „naplati“ dug Kruševljanima iz prvog dela sezone.

– Upoznati smo sa Napretkom kao jednom dobrom ekipom i sigurno da očekujemo kvalitetnu utakmicu. Dobro je poznato da su nam ostali dužni, s obzirom na to da su jedina ekipa sa kojom smo remizirali u prvom delu prvenstva. Svakako da će cela ekipa imati motiv više zbog tog prvog duela i da ćemo u subotu težiti da od prvog minuta uđemo maksimalno skoncentrisani u meč. Bez obzira sa kim igramo, želimo da nastavimo pobednički niz i krupnim koracima nastavimo ka tituli – zaključio je Jevtić.

Mobilizacija sa lopatom u ruci

Juče ujutru cela crveno-bela porodica učestvovala je u čišćenju snega sa glavnog terena. Lopatu u ruke, pored radnika koji održavaju stadion, uzeli su i omladinci kluba predvođeni direktorom Omladinske škole Ratkom Dostanićem, prvotimci FK Sopot, članovi Radne zajednice, ali i trener golmana prvog tima Srđan Maksimović, Pižonov pomoćnik Nikola Radmanović, skaut Nebojša Milošević, sekretar stručnog štaba Mirko Abramović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari