„Protiv Vučića i Vulina nisu ni podnete krivične prijave“

Vlast svojim performansima dodatno unižava već urušeno pravosuđe, smatraju sagovornici Danasa

Ostavite komentar


  1. Odličan tekst! Samo molim redakciju da sledeći out pozove još nekoga ko misli isto kako ne bi bilo dispnqntnih glasova ili suprotnog mišljenja koja bi ugrozila stavove vlasnika medija. Još jednom bravo!

  2. Sumnjam da bi ovo ludilo moglo još dugo da traje, sem ako u međuvremenu i normalni polude.

  3. Mi Srbi smo glup narod. A Aleksandar Vučić je to i pokazao i dokazao. Zoran Djindjić je prelako dozvolio da bude uklonjen. Morao je bolje da se čuva. On nije samo bio premijer, već mnogo više od toga, bio je motor društva koji bi Srbiju promenio iz korena, i danas bi uživali u demokratiji, slobodi i dostojanstvu. A ovako dobismo Vučićevu viziju Srbije i njegovog mentalnog sklopa, koja nikome ne služi na čast, već na sramotu. Ovo je najsramniji period u istoriji Srbije, koji je prevazišao i dekadu vladavine Slobodana Miloševića.

  4. Svima je jasno da tako nemoze raditi pravni sistem države ,vec postoje kontrolni i korektivni organi makar preko vojnog tuzilastva.Zloupotreba položaja predsednika ovog ili onog prema redovnoj pravnoj proceduri povlači ostavku.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.