Branka Prpa o odluci Apelacionog suda: Teško je kad država treba da optuži samu sebe

Ostavite komentar


  1. Tri decenije Vuk Drašković upire prst u ovu zločinačku organizaciju,koja je dva puta pokušala da ga likvidira i ubila njegovog šuraka i tri saradnika.Niko to,čak ni DS i DSS nisu ozbiljno shvatili.Neki su pokušali da pol.profitiraju kao Koštunica koji sada sedi u nekoj mišjoj rupi a bio je predsednik i premijer.Znao je on dobro ko stoji iza ubistava Ćuruvije i ostalih
    pol.protivnika M Marković Milošević ali ga je bilo briga, pa nikada nije pomenuo taj vajni dr prava ustvari ortodoksna kukavica,da se ovakva streljanja od strane vlasti nikada ne smeju dogoditi i da se ubice moraju
    drakonski kazniti,kako bi Srbija opstala a ne ponovo upala u kandže zločinaca.
    Danas se neki čude ovoj sudskoj odluci.Neka se prisete ko je bio na vlasti u vreme streljanja S Ć i ko je danas.Ista ručna izrada,a imena su nijanse.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.