Prvanović: Bujošević odgovoran javnosti i gledaocima, a ne političkim interesima vlasti

Ostavite komentar


  1. Prvanoviću : jel istina da si prvo bio za Slobu pa za DSS pa za Vuka Draškovića za av? Je li istina da si u intervjuu za Vreme rekao si mnogo grešio u politici? Pa gde nam je garancija da sad ne grešiš?

    1. Poštovana Vesna, verovao sam mnogima koji su se zaricali da rade u interesu Srbije i naših građana. Za mene je nezamislivo da neko može da bude neiskren kad je to u pitanju, ali se, očigledno, pokazalo da sam bio naivan. Nadam se da neće zvučati patetično, ali mislim da bi moglo da se kaže da nisam neko ko je bio lojalan nekoj stranci, ali da sam bio i ostao lojalan i našoj državi i narodu. Na drugoj strani, prihvatam Vaš kritički odnos prema meni. Ja iskreno verujem u ono što govorim, a Vama ne osporavam pravo da sumnjate u to ili da imate sasvim suprotno mišljenje od mog.
      S poštovanjem,
      Slobodan Prvanović

  2. Obožavam „ove“ na visokom nivou… ovde svi naši život protiču u najgorem nemoralu, od dna do vrha i najtežem kriminalu, od Tita do danas…i ti imaš baš sad i jedino ovo da kažeš?! Zbog ovakvih smo ovde. Oni od kojih se najviše očekuje izigravaju sitne disidente u našoj septičkoj jami. Čuvaj se ti i dobro pozicioniraj za sve vlasti…da živiš 100 godina i da uvek imaš sve što ti treba… Jado!

  3. Možemo da pričamo koliko hoćemo, prava istina se nikad ne iznosi.
    A jedini trenutak je bio period oko 9.marta koji je uništio drug Djindjić sa pajtosima.
    Sve posle – šarena laža i uništen narod.

Ostavite komentar


Društvo

Radosavljević: Priština se bavi prisilnom integracijom teritorije, a ne integracijom stanovništva na severu 10

Radosavljević: Priština se bavi prisilnom integracijom teritorije, a ne integracijom stanovništva na severu

U komentarima na plan redosleda sprovođenja dogovora iz dijaloga od prošle godine koje je Priština dostavila Briselu, prema tvrdnjama iz kosovske vlade, navodi se da je Kosovo ispunilo deo svojih obaveza, a izvršna direktorka nevladine organizacije Nova društvena inicijativa Jovana Radosavljević tim povodom za Kosovo onlajn kaže da se ono što je Kosovo uradilo svodi na to da je došlo do potpune dezintegracije kosovskih Srba, odnosno srpskih institucija na Kosovu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.