Prve Fajzerove vakcine stigle u Srbiju

Ostavite komentar


  1. Objasnite javnosti gde ce biti cuvane te vakcina na -80 stepeni Celzijusa ? Postavite to pitanje nadleznima i ako je moguce objavite fotografije tih zamrzivaca.

  2. Eeee. . . ( sto kaze “ nas Aca “ ) .. . zar nam “ nas Aca “ i Ana nisu zvanicno i javno ( u podanickim medijima ) obecavali milione vakcina ( naravno bez faktura ) do kraja godine . . . ili avione , kamione i teretne vozove . . .

    1. „Једном када стадо прихвати обавезну принудну вакцину, игра је завршена! Тада ће прихватити било шта-принудну донацију крви или органа-за општу добробит“. Контролишите УМ оваца и контролисаће те цело стадо. Произвођачи вакцина ће зарађивати милијарде а многи од вас у овој просторији су инвеститори. То је огромна попеда! Разредићемо стадо, а при томе ће нам они сами платити услуге изтребљења. Др Хенри Кисинџер. Говор испред СЗО, веће за еугенику 25. Фебруара 2009.године.

  3. Izostavili ste najvažniji deo informacije ‘prvi u regionu’, naravno zahvaljujući Vođi, kao što su njegovi mediji objavili. Skromni Vođa im, naravno objasnio da je region ‘Centralni deo, istočnog kraja, zapadnog Balkana’.

  4. ala se prijatelji predsednika pretrgose. 4800 vakcina to je u najboljem slucaju 2400 vakcinisanih. ja ih ne bi ni uzeo. a mi odbili da radimo rusku vakcinu zbog tog olosa. neznam da li postoji veca banana drzava od srbije.

    1. Zivite u oblacima. Zar ne vidite da nemamo proizvodnih kapaciteta za vakcinu, bilo ciju. Rusi su poslali 20 vakcina bez dokumentacije dakle 10 osoba moze da se vakcinise, EU poslala 4800 vakcina znaci mozemo da vakcinisemo 2400 lekara i medicinskih sestara u prvim redovima borbe protiv kovida. To vam je samo 240 puta vise nego sto su poslali Rusi. Nisu oni krivi, njihovi proizvodni kspaciteti su nekoliko miliona vakcina u 2020, kupovace oni od Eu i Usa vakcine.

  5. Pa sta ce agencija za lekove da uradi za par dana? Sta ce proveriti izuzev da li je prevod upustva adekvatno uradjen

  6. Biće znači vakcinisano nešto preko 2000 ugroženih u gerontološkim centrima. To nije dovoljno ni za opštinu Zemun koja ima ca 30 domova od kojih samo Bežanijska kosa ima ca 900 stanara.

  7. Pošto je rečeno da je ovo VELIKI DAN ZA SRBIJU, predlažem da to bude praznik, tj. još jedan dan državnosti, i da se po nemu nazove i po jedna ulica u svakom gradu. Dajte predloge za ime praznika i za imena ulica. Ovo se mora staviti ovde na referendum!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.