Prvi dani onlajn nastave protekli uz brojne probleme

Đaci satima ispred računara, negoduju i roditelji i nastavnici

Ostavite komentar


  1. Na sta to lici vise.Roditelji zavrsavaju razrede deci.Onda neka sva deca idu na onlajn i na kraju svi odlicni

  2. slusala sam predavanje jedan dan i zgrozila se..nivoom predavanja,jadnostavno otvorite str tu i tu i procitajte i naucite tu lekciju i nema je ceo cas a deca onako prilicno vulgarno kao da su na igricama medjusobno ceo cas caskaju..naravno nista vezano za nastavu..pola ih nema kameru ili mikrofon ili prate preko mobilnog..uzas..neka je ovim generacijama bog na pomoci..ali ono sto me zgrozilo je nespremnost profesora ili nastavnika..cast malom delu..od 1 do 5 ocena za nastavnike 2 ..kakve realne ocene djaci da ocekuju..

    1. Obzirom na platu, interesovanje dece, bahatost roditelja i pomahnitale, nesposobne i krvolocne stranacke „direktore skola“, kao i opste zgrazavanje neskolovane, komunisticke javnosti, to je super! Budite zadovoljni sto Vam dete uopste ide u skolu, u dogledno vreme ce ga poducavati „zadrugari“, Vidovita Zorka i ostali magovi obrazovanja… „Politicare“ ne vredi ni komentarisati…

  3. Da, sve je to strašno za nas roditelje koji imamo više dece a jedan računar + svi radimo od kuće. Podhitno treba vratiti decu u škole jer je sve ovako neizdrživo. TAČNIJE NEDOPUSTIVO. Pored toga nastavnici koriste sve moguće aplikacije za komunikaciju od sms-a, vibera, mail-a, chat-a, google meet-a, zoom-a. Dajte da se usaglase i predju samo na jednu aplikaciju. Juče je moje najstarije dete bilo 6 sati neprekidno za računarom. Nema pauza. Tutnji sve preko mikrofona. Deca se deru jer ih nastavnici ne čuju. Slab internet ili loš mikrofon. Sve u svemu HAOS.

    1. Ako Vam je dete bilo za racunarom 6sati, a Vi radite na daljinu (znaci i zena), kako ste onda radili, posto imate samo jedan racunar? Kad se kuka i zali treba da bude logicno, zar ne? Svi u Srbiji rade na daljinu samo da mi je znati sta rade?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.