Prvi Fejsbuk intervju sa Šapićem 25. oktobra

Nova rubrika Danasa "Intervju na mreži" - postavite pitanje

Ostavite komentar


  1. Mislim da ce verovatno da odgovara o laznom doktoratu Sinise Malog ili dr Nebojse iz Beograda!O cemu ti pričas?Kada ga gradjani Beograda izaberu na ovim izborima za gradonacelnika Beograda tek ce da se vidi kako se vodi grad.Pored brojnih opstrukcija kao sto su recimo gradska cistoca,zelenilo i ostala komunalna preduzeća koja ne rade svoj posao na opstini NBG a moraju jer su plaćena za to i u obavezi su da budu servis gradjana,Sapić odlicno vodi opštinu i sa brojnim programima za decu,omladinu i penzionere preporodio je opštinu NBG.Ukinuo je sve prezentacije i putovanja i taj novac usmerio na decu i starije osobe.To radi pošten covek i onome kome je istinski stalo da gradjanima bude bolje.Zato ce ga gradjani i podrzati i izabrati za gradonacelnika Beograda.

  2. Sapic ima veliku podršku medju gradjanima,napravice veoma dobar rezultat na ovim izborima u Beogradu.Vreme je da dodje neko ko ce istinski mariti za gradjane i biti servis gradjana.Sapicu imas moj glas na izborima!

  3. Samo vi nemojte da pricate o laznim doktoratima i kupljenim diplomama.Jednog dana ce i to doci na red revizija svih vasih kupljenih diploma.A sto se Sapica tice covek je svoje pare posteno zaradio,predstavljao je drzavu na najbolji nacin,najplaceniji je vartepolista u svetu svih vremena a opstinu odlicno vodi i uz pomoc "stapa i kanapa" napravio mnogo za decu i penzionere.Da napomenem samo da je to opsrina sa 300 000 stanovnika a budzet su dobili manje od recimo Surcina koji ima 30 000 stanovnika a dok je Obrenovac sa nekih 70 000 stanovnika dobio tri puta vise.Sramota ali to mora sa se menja da od gradske vlasti ne zavise lokalni predsednici,pogotovo uspesni kao sto je Sapic.Zato i izlazim na ove izbore i glasam za Sapica ujedno ce i ovo dovesti u red decentralizovace vlast i svaka opstina ce dobiti ono sto joj sleduje bez obzira na politicku pripadnost.Pridruzujem se ostalima za podrsku Sapicu!Proslavicemo zajedno pobedu na Beogradski izborima jer imamo najpostenijeg i najsposobnijeg kandidata.

  4. A vidim da botovska logistika radi 24h odnosno 23h onih sat vremena treba popiti sokic i pojesti sendvic.Vidite ovako stoje stvari u Beogradu.Ova vlast je najgora vlast u skorijoj istoriji,koliko god vi lupali minuse sve po stranackoj duznosti ne razmisljajuci.Mene je sram da priznam da sam od 2008 do 2012 bio clan sns misleci da ce stvarno da bude bolje debelo sam se prevario.Ovo je leglo korupcije,nesposobnosti,nestrucnosti,kupljenih diploma…Na ovim izborima glasam za Sapica kao sto ce uraditi vecina Beogradjana.Verujem u njega i njegovu sposobnost da od ovog grada napravi svetsku metropolu i da mu na prvom mestu budu gradjani.A vi jurite vesti po novinama i lupajte minuse ali istina je ono sto sam ja napisao.

  5. @ svi: nemojte da me mesate sa SNS botovima, sadasnju vlast smatram najvecim zlom, gotovo u rangu sa Milosevicem. Naravno da trebaju da se poniste doktorati i Malom i Nesi i Tabakovic, ali i Sapic je u tom drustvu plagijatora. Ne kazem da nije sam zaradio pare, ipak je bio najveci vaterpolista u svoje vreme, ali kako da grad vodi osoba koja je plagirala naucni rad?

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.