Prvi sastanak radne grupe za unapređenje položaja advokata

Ostavite komentar


  1. Moj komsija je isto advokat , i koliko vidim covek mirne glave spava. jer ne radi nsita mutno, njemu ne treba zastita nikakva.

  2. Bezveze, pa onda koliko bi radnih mesta mogla da se okarakterisu kao opasna, hajmo onda svi traziti takva prava…

  3. dzaba njima zasedanja, pazite kog posla se hvatate. Jer niko ne nastrada zato sto je kosio travnjak ispred kuce… budimo realni.

  4. Poostravanje kazni u Krivicnom zakoniku i uvodjenje novih krivicnih dela moze da bude uspesan naci u borbi protiv kriminaliteta, posebno kod profesija koje su izlozene riziku.

  5. Treba zastiti ljudska prava slazem se ali opet u istu ruku svkai posao je rizican…

  6. I gradjevina je opasan posao pa kad neko nastrada ne idemo da trazimo prava neka za to. Mislim budimo realni, danas je sve rizik.

    1. Pa ti Stevo završi Pravni fakultet, pa budi pripravnik 2-4 godine, pa onda završi pravosudni, pa otvori kancelariju, sa svim poteškoćama, i nađi klijenta i eto ti položaja da budeš unesrećen i sirot advokat.

  7. Advokatima treba pruziti dodatnu zastitu, s obzirom na prirodu posla kojim se bave.

  8. Ovim strucnjacima dajem jos 3 meseca i onda ce se ta cela advokatska lopovija opet smiiti, svi smo svesni da jee ubijeni advokat i te kako bio zagazio u kriminal i usko povezan sa njima bio, tako da mene nista ne cudi, kako sejes tako zanjes!

  9. Dijalog sa nadležnim ministarstvom je veoma bitan, kako se nemile stvari više ne bi dešavale. Naravno, i MUP će uraditi svoj deo posla.

  10. U danasnje vreme svaki posao nosi sa sobom odredjenu dozu rizika, da li to znaci da svi mi na tim rizicnim radnim mestima treba da trazimo zastitu!?

  11. Vazna je koordinacija i zjedničko delanje organa institucionalnih, kako bi sastanci i njihov rad bio produktivan.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.