PSG osudio izjave Milomira Marića o profesoru Sinaniju i rektorki Popović

Ostavite komentar


  1. Taj strah o kome pričate osećaju samo opozicionari. Mi, koji podržavamo SNS, naprotiv, iz bahatog i bezočnog ponašanja opozicije, samo crpimo snagu i volju da tome stanemo na put.

  2. Ruzno je sto je Sinanija prozivao po nacionalnoj osnovi. To osudjujem. Ali zna se da taj Sinani zajedno sa velikim intelektualcima Dubravkom i Nikolom progoni prof Kovica, Suletica i Maju Nikolic. Tako da nije ni on cvecka.

Ostavite komentar


Društvo

Napadnuti studenti za Danas: Šok bomba pod noge, u isto vreme došlo je 30 momaka u crnom sa kačketima 10

Napadnuti studenti za Danas: Šok bomba pod noge, u isto vreme došlo je 30 momaka u crnom sa kačketima

Prvo nam je bačena šok bomba pod noge, a onda smo čekali policiju sat i po, a onda je došao jedan policajac i u isto vreme još 30 momaka sa kačketima i maskama u crnom. Došlo je do koškanja, napali su nas i oni i pripadnici obezbeđenja, kaže za Danas student Srđan Đurić, jedan od dvoje koji su jutros povređeni i završili na Urgentnom centru nakon incidenta u kom je bačena eksplozivna naprava ispred Rektorata u Novom Sadu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.