PSG se pridružuje protestu protiv izgradnje solitera u Bloku 63

Ostavite komentar


  1. Eto primera da je politika ušla svuda i tamo gde joj nije mesto. Pokret koristi svaki protest da se okoristi,da neka nezadovoljstva građana prebaci u svoju političku korist. I šta dobijamo ,samo loše komentare za naše ciljeve koji nemaju veze sa politikom!!! Jer tu obavezno počinje njihovo političko predstavljanje,pljuvanje režima i sve ode dođavola.NE PRIDRUŽUJTE NAM SE NA NAŠIM PROTESTIMA!!

  2. Treba ispitati i rad kafane ili restorana bela reka, gde radi ovaj menadzer, za kog se tvrdi da ce graditi ovaj stambeni kompleks. Kako je nastala bela rekao, ko je stvarni vlasnik, kako je dosla u zakup nekoliko hiljada kvadratnih metara poslovnog prostora, koji je u vlasnistvu grada Beograda. Koliko placaju kvadrata i da li uopste ista placaju. Inace bela reka je poznato mesto gde se okupljaju poznati kriminalci, i omiljeno mesto gde izlaze ma vecerinke i ruckove visoko pozicionirani clanovi srpske napredne stranke i radikalne stranke. Glavni koordinator muljanja rada i postojanja kafane bela reka, je bivsi ugledni clan demokrantske stranke, koga je sef radikala pominjao po poznatoj uzrrcici, Laufer javlja. Inace posle propadanja demokratske stranke, postaje uzdanica i perjanica srpske napredne stranke u Beogradu, gde se proslavlja kao veciti zamenik i muljator svih kriminalnih poslova. Sada to isto radi, ali kao gazdin ministar u vladi Srbije. Zato moli sugradjani, znajte da ratujete sa ozbiljnim radikalskim kriminalcima. Spremite se, mece vam biti lako, ali ako se udruzite imate sansu da tu kriminalnu azdaju i pobedite. I jos jedno, ne nasedajte na ime koje se vodi kso investitor. On ce dobiti od svega samo stan od stotinak kvadrata. Ovde je hobotnica u pitanju, koja vlada i Brogradom i Srbijom. Srecno u borbi sa hobotnicom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.