Psihijatrijske ustanove nisu tamnice: Psiholog Žarko Korać o izjavi Darije Kisić da “dečak iz Ribnikara neće izaći” iz zdravstvene ustanove

Ostavite komentar


  1. Slazem se, u potpunosti da gdja Kisic treba sto manje da prica. Ali pitam se sta sad? Da li se njegovo mentalno stanje uopste moze leciti? I izleciti? Kojim to cudesnim lekovima I terapijama medicina raspolaze pa moze da se ponisti decak-ubica I da se stvori novi profil koji je pogodan i bezbedan po druge. Da se ponovo socijalizuje. ???? Verujem psihijatriji, ali Bez preterivanja. Ovako velikog „kvara“ duse se zaista plasim. Mozete li biti precizniji, prof.Korac? Kad ste se vec javili

  2. Gdine Korač, slažem se da stručnjaci treba da daju ocenu , ne merilima! Rekoste u zadnjem delu zakon, KOJI, da li onaj koji daje pravo da ubija i ostane živ? Džaba taj zakon, džaba vam psihijatri i medicina! Neko ko je u stanju da ubije decu, svoje vršnjake ne zaslužuje ni lečenje, pa je sam novi Nikola Tesla.

  3. Pravi komentar. Za razliku od populističkih lupetanja i ulizičkih ponavljanja tog lupetanja.

  4. Ministarka za brigu o deci i demografiji iz dva braka ima jedno dete ta ce brinuti i o deci i o demografiji .

  5. Gospodine Korać
    Dali Vi to možda smatrate da takav ubica treba da se pusti na slobodu u skorije vreme? Vi možda želite da ohrabrite roditelje i celu srbiju? Darijin odgovor je bio jedini razuman odgovor u takvoj situaciji a koji je bio i očekivan od strane građana. Drugačiji je bio ne prihvatljiv. A vama je vidim bitno kontriranje pa šta god od toga ispalo. Bitno je da neko udari u klin a Vi u ploču. Naravno da će stručna lica odlučiti o tome konačno a ne Vi ili Darija. Mada, ko je taj ko može biti siguran da sutra na slobodi posle bilo koliko godina on ne bi ubio ostale , preživele sa spiska i još ko zna koga?! Mislite da umirite srbiju ili da talasate dok nešto ne izazovete? Trebalo bi da ste ozbiljan čovek…. a i da pokažete poštovanje i prema žrtvama i živima naravno!

  6. I glavni mafijaš je rekao da ubice iz OŠ Ribnikar i Mladenovca više neće videti svetlo dana ili nešto slično. Jedan pravnik i jedan lekar, nazovi predsednik i nazovi ministarka, ovakvim sumanutim populizmom dodatno ponižavaju i poništavaju našu državu i njene zakone. Ne znaš više ko je opasniji i koga čovek više da se čuva.

  7. Penzioner,potpuno se slažem sa Vašim komentarom. Desetoro je ubio,jer je juče sahranjena deseta žrtva AA.
    On se nece izlečiti nikada, i neka ostane tu gde je.
    Radi svake sigurnosti.

  8. Da je nekim slucajem ubijeno dete Zarka Koraca pitao bih ga da li bi dozvolio ubici da se slodno šeta u cilju

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.