PSS više nije reprezentativni sindikat u MUP

Ostavite komentar


  1. MUP saopštava koji je sindikat reprezentativan, SVAŠTA, hoće onaj koji je na njihovoj strani.
    Tako je i u javnim preduzećima NIS, EPS, Srbijagas….Sindikalni lideri su u službi direktora,
    Podržavaju sve njihove predloge, a za poslušnost, dobijaju dobra radna mesta, kadruju, voze džipove, putuju, žive na visokoj nozi kao i direktori.
    E to je zato što je država neuređena , pojedinci rade šta hoće i kako hoće „obraza nemaju a dupetu se ne boje“ što bi rekao naš narod.
    Na ulicu svaki dan i pooštriti zahteve.
    Napraviti plan, šta se traži i odrediti rok.
    Ovako vlast smišlja kako da uguši proteste. Postali smo robovi.

  2. jadna je zemlja u kojoj se na ovako svirep način proganjaju sindikati.

  3. Neverovatno je koliko su bahati i bezobrazni. Da li oni znaju nesto sto mi ostali gradjani ove zemlje ne znamo? Na ulicama im hiljade ljudi porucuje da se gube, i da im je dosta. A sta oni rade? Povecavaju repsresiju i trpaju prst u oko SVIMA (vojsci i rezervistima, radnicima koji strajkuju, a onima koji ne strajkuju otimaju novac za markice, znamenitim licnostima porucuju da ce im oteti penzije, stite siledzije, donose lazne presude…). Mora biti da su sigurni u sebe. Da li je to znak autizma, ili realno sagledavanje stvari/ Ako im oprostimo MI SMO KRIVI!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.