Patrijarh Porfirije: Srpski narod nije slučajno izabrao Svetog Nikolu

Ostavite komentar


  1. E hvala dragom bogu…patrijarh nam je živ i zdrav…konačno da se oglasi…pa makar i za Svetog Nikolu.

  2. Pope,bili Izbori.Opušteno, i dalje si 100 % siguran da neće biti PDV na sveće, da nema poreza na imovinu koju izdajete i da slobodno mogu pope pedofili da šetaju.Nego koliko keša recimo skupi dnevno pop i popadija u Manastiru Tumane? Ode li barem 1 rsd za braničevsku sirotinju, a pope? E zato pope sam sečem kolač danas, jer mi u istog SV.NIKOLU NE VERUJEMO….

  3. Bez obzira na moja česta nezadovojstva nekim potezima,želim da iskoristim ovu priliku da pohvalim stav Crkve od početka do kraja izbornog procesa u Srbiji,Crkva se nije oglašavala,što joj i nije psao,oko kmentarisanja procesa izbora i poruka koje favorizuju neku od stranaka učecnica izbora.Tako treba i nastaviti da bi povratila poverenje kao stožera verske duhovnosti i predvodnika verskih i demokratskih puteva u budućnost.

  4. Kako i kada ces pope na KiM da odbranis srpske svetinje koje nam otimaju? A da…ti se slazes sa time kao i tvoj drug.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.