Obračun migranata kod Horgoša, troje mrtvih: Meštani prijavili dugotrajnu pucnjavu

Ostavite komentar


  1. Da li neko od nadleznih moze da objasni odakle migrantima naoruzanje????Kako su naoruzani presli granicu ili kako su se naoruzali na teritoriji Srbije

  2. Danas će biti otvoren novi vojni poligon,uz prisustvo gradonačelnika Subotice i Kikinde,kao i drugih visokih zvanica pod imenom „Horgoške varnice“.Sertifikat su izdale oružane snage Avganistana i Pakistana,koje su poslednjih godina marljivo radile na testiranju poligona.Da napomenemo da ovaj posao ne bi mogao biti urađen bez naše namenske industrije,koja je preko svojih posrednika(kontraverznih biznismena,od ranije poznatih policiji)dostavila domaće naoružanje,koje se najbolje pokazalo na domaćem terenu.Željno iščekujemo da naše oružane snage počnu da koriste ovaj poligon.

  3. Srbija je pod agresijom, a rezim cuti. Zasto nije podignuta ograda prema juznim granicama prema principima i standardima koje primenjuje EU? Za sve ima para ali ne i da se zatiti nas narod. O mnogim incidentima i napadima na nase gradjane se cuti. A tu je i realna opsanost od terorizma. Zamislite da je samo 1% od ovih 50-ak hiljada migranata koji su ove godine prosli preko Srbije povezano s teroristickim celijama? Pa to je 500 terorista. Neka 1% njih uspe da ucini nesto, to je 5 teroristickih napada….Dovoljno je samo da dobiju naredjenje.

  4. Poklonili naši za velike pare,pa ima puno oduzetog oružja,koja nisu upotrebljavana,pa što da trunu.Setili se da iskoriste priliku.

  5. Za sada se ubijaju međusobno a uskoro ce nas ne naoružane.I , od kud njima oružja , šta rade naši organi zaduženi za bezbednost građana.Šta drugo nego da normalan covek oseti bes

  6. Sramota srpskih službi bezbednosti,pisebno BIA,Čim njima mali Terza radi nema od njih ništa,nego daj da iznajmimo neku stranu službu da nas čuva?

  7. Sada ce nasi bezbednjaci da izjave da sistem nije zakazao iako ce opet da „otkriju“ bezbroj ilegalnih migranata i mnogo njih naoruzanih

  8. Ми одавно нисмо држава, ово је постала обична …

  9. mislim da Italija vec odavno upozorava na ogroman broj teroristickih celija na balkanu izgleda da se to zabija glava u pesak.

  10. Од Келебије до Хоргоша је Исламска држава. То је територија коју не контролише Србија. Што се оружја тиче, наоружани су аутоматским пушкама,М70А са расклапајућим кундаком. А продају их они који су их донели са собом из Босне. Они би и покров са мртвих родитеља продали само да дођу до пара. Сигуран сам да нећете да објавите овај коментар.

  11. Хеј народее ала се налупетасте којештарија!Безмало да само Раде и Дана „пролазе“!

  12. Svako normalan bi se zapitao odakle migrantima vatreno oružje? Jake policijske snage bi trebalo da spreče vatrene obračune umesto što paradiraju po obodu i van svakih zbivanja. Gospodu migrante ispratiti iz Srbije

  13. Pato su naši prijatelji Hamas,neki tamo Homeini,mudžahedinisvi su oni jadni obespravljeni pa im mi pružamo utočište. Šta se sad bunite,nije valjda da vam smetaju,a pljujemo po Izraelu.Eto vam sad da im vidite pravo lice,oni su tek počeli bojim se.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.