(VIDEO) PUF snimao spot o Piksiju, pa ih prekinula policija sa dugim cevima zbog sumnje na terorizam

Ostavite komentar


  1. Sve kao u filmu Ko to tamo peva. Propisi su propisi. I još gore. Ti što treba da primenjuju propise su u službi partijske izborne krađe i selektivne primene propisa. Veoma zabavno za posmatranje iz inostranstva, očaj za život.

  2. U Americi da su se ovako ponašali, policija bi ih uhapsila, još jedan dokaz da smo imamo veću demokratije od same Amerike i celog zapada, živela Srbija!

  3. Ovo je čist verbalni napad na ljude koji obavljaju dužnost, na policajce!

  4. Prijatelju moj ,ovako kada bi se ponašao prema uniformisanom licu u inostranstvu nadrljo bi kao žuti…i verovatno ti više nikada ne bi palo na pamet…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.