PUF: Vreme da Srbija stane uz Zrenjanin

Ostavite komentar


  1. Srem, Banat i Bačka tri srca junačka.
    Ljudi, ne zelimo da jedemo gume, vec nase vojvodjanske zitarice i povrce.
    Bicemo gladni!!

  2. Trebalo je reagovati mnogo ranije, a znajući letargične Zrenjanince, mogu komplet prljavu industriju iz kine da presele i niko se nebi ni trznuo. Zato nemamo pijaću vodu (nit ćemo je imati). Nemamo obilaznicu oko grada. Sad neće biti ni, bar koliko toliko čistog vazduha. Tako nam i treba, bolje nismo ni zaslužili.

  3. Nije bez razloga izabran Zrenjanin za tu gumaru, tamo je narod miran i slabo zainteresovan za sva dešavanja izvan njihovog stana,oni dvadeset godina nemaju pijaću vodu!! Grad sa blizu što hiljada stanovnika.

  4. Tako je! Da stanemo uz Zrenjanin i da Onaj koji je poklonio 100ha tuđe zemlje Kinezima, najzad odgovara za tu krađu i uništavanje životne sredine!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.