Pukovnik u penziji: Vraćanje obaveznog služenja vojnog roka ostvarivo na društvenim mrežama i na slavskim ručkovima

Ostavite komentar


  1. Cita li sta na mrezama pise omladina? Smeju se, kazu „sta vredi sluzenje vojnog roka kad cemo svi u inostranstvo, ne osta niko da zemlju brani“. Pominju i to da ce se politicari i njihovi kumovi ugraditi u nabavku potrepstina za vojsku, tako da vam je jasno sta mladi, dakle, narod misli o tome.

  2. Ovaj pukovnik u penziji svoj vrhunac je doživeo tokom reforme vojske kada je ona svedena na nivo lovačkog društva. U prevodu nije pravi sagovornik posebno što je član partije čiji su funkcioneri unakazili srpsku vojsku.

  3. Господине, сва срећа што сте отишли у пензију , због вашег става не заслужујете ни пензију ни поштовање које Срби имају за војнике и војску !

  4. Pukovnik u penziji, a general u pokušaju. Sada leči frustraciju što nije postao general pa je šatro opozicija.

  5. Vidim da ovde se već javljaju „vojnici“, tj partijski vojnici. Pukovnik je u potpunosti u pravu. Ova inicijativa ina samo jedan cilj-skloni pažnju sa priznanjem Kosova. Mi vojnici najbolje znamo šta je realno. Zadnjih 30 godina se vojska ponižava, a vrhunac je u vreme Aleksandra Vučića.

  6. Niciji sin,kum,pobratim,kafanski prijatelj,partijski drug,komsija iz vojne zgrade ili zet kaže:

    „Otišao sam u penziju kao ostvaren oficir. Nije ostalo nešto da nisam uradio ili da nisam dobio što sam očekivao.“

    Otisao u vojsku sa 14 g,jos se Tito nije posteno o’ladio.
    Isto uradio sve sto su trazili i vec 35 cistih godina cekam da dobijem ocekivano i obecano pa da isto pocnem da otkupljujem narednih 40 godina.
    I sto je najzesce nisam ni blizu.
    Toliko o vojsci.
    Kritizeri ovog komentara neka se pogledaju u ogledalo i neka se sete kako su otkupljivali stanove 90-tih za 100 DEM.

    Dosta cenzure, ako ne objavite vise vas ne citam.

  7. Neverovatno je koliko se narod hvata na svako Vucicevo buckalo. Ne mogu da verujem da vecina ne vidi ovo, sada vec redovno „bacanje koske“ kad god im je (Vucicu & Co.) neka frka. Zato su mi smesnisvi komentari, i oni za i oni protiv jer to jednostavno gubljenje vremena i najobicnije zamajavanje naroda da se ne bi pricalo o pokradenim izborima (u ovom slucaju).

  8. Ja reko on se kao vojnik disciplinovano odrekao mandata kad ono ništa, jer gde ima bečka šnicla za tako male pare osim u skupštini.

  9. Ovo je politicar i radi se o politickoj izjavi. Bivsa vlast je sistematski slabila vojsku i ne cudi sto su predstavnici opozicije protiv uvodjenja vojnog roka.

  10. Vraćanje vojnog roka je neophodno, a vreme će pokazati da je ostvarivo. Neradnike koji vise na društvenim mrežama, vojska će disciplinovati, nesposobni su za život

  11. Nemcima, Hrvatima… nije problem samo je nama problem. Oni nemaju Vucica ni Kosovo.

  12. Nadam se da su to botovi na zadatku a ne da b udale citaju Danas.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.