Pulmolog Žujović: Požar u Vinči povećaće broj moždanih i srčanih udara

Ostavite komentar


  1. Ni za vreme bombardovanja nije bilo nista… Pa tek posle 10god.je pocelo da se prica o stetnosti bombi… A tek Vinca… Molim vas.. Nista strasno.. Ma da… Ovaj narod je jadan….

  2. Srbija je ekonomska sila,po Vučiću.
    Neka se hvališe,koliko ima uređenih deponija u Srbiji.Verovatno nula.
    Koliko Beograd ima prečistača otpadnih voda?Opet nula…

  3. U Zrenjaninu prema dve nedelje ista stvar, požar na gradskoj deponiji! Uz višedecenijski problem da šesti-sedmi grad po veličini u Srbiji nema vodu za piće, šta reći nego da odlično idemo u svetliju budućnost da ,,naprednima“…

  4. Ovi nas tamane malo po malo. Ništa dobro ne znaju da urade,čega god se dohvate naprave neko sra*e. A to da država ne haje o zdravlju građana je istina, nikada i nije. Neka nam je Bog u pomoći.

  5. Hoce li neko strucan da se pojavi i realno da kaze koji su rizici kratkorocnog izlaganja velikim ili vecim koncetracijama dima i tih popsova i kako to moze da se odrazi na zdravlje ljudi? Neko je udisao ceo dan, neko sat dva, da mogu ljudi da procene, da znaju na cemu su! Ovako po izjavama deluje da nece ostati niko ziv u narednih 5 godina

Ostavite komentar


Društvo

Ministarstvo tvrdi da u Šumadiji nema litijuma 10

Ministarstvo tvrdi da u Šumadiji nema litijuma

Ministarstvo rudarstva i energetike saopštilo je danas da je na teritoriji Aranđelovca, Topole, Rače, Knića i Kragujevca aktivno ukupno i samo šest istražnih polja, na kojima se istražuju mermer, gips, tehničko građevinski kamen, a ne kritične mineralne sirovine, u koje spada litijum.  

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.